Цитата:
Сообщение от fialkanata
И еще. Те, кто делает сыр на продажу и столкнулся с этим, не делают на продажу выдержанный сыр, а перешли на свежие типа быстрой качотты. Или применяют химию. Я очень интересовалась этим вопросом и считаю что другого не дано. ИМХО.
|
Сир на продаж не роблю, але роблять "швидкі" сири тому, що по перше більше вихід, по друге витримка потребує обладнання а це затрати. До того ж, в нас з сиру ( швидкого) зробили дуже вдалу (поки що) маркетингову казку і нема потреби робити тверді сири, покі ці напівфабрикати продаються. В нас нема культури вживання сиру. Наприклад в Швейцарії всі сири тверді, навіть самі дешеві не менш року витримки. Та всюди в світі сир це дешевий продукт, а у нас на ньому хочуть мати сверхприбуток. Якщо за качотту хочуть 200-300грн, то я уявляю, скільки захочуть за річних сир

Тому і не роблять