Тема: Вязание
Показать сообщение отдельно
Старый 24.03.2017, 13:17   #2255
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вязание

Цитата:
Сообщение от Zayana Посмотреть сообщение
Это делается единожды или после каждой стирки?
Достатньо одної ВТО (прання в шампуні+тепла вода, полоскати в теплій, потім в холодній воді, я вовну-шерсть ще й витримую в уксусі, а бавовну-хлопок крахмалю) та блокування. Ниточка міняє свої властивості, запам"ятовує форму. Але потім треба прати тільки руками, сушити горизонтально, при необхідності прасувати через ганчірку, або пройтись паром. Бавовну кожний раз треба крохмалити... але не всі це роблять... колись подарувала гарненьку скатертину, через деякий час побачила на столі у господарки якусь ганчірку...
забрала, тоді повернула накрахмалену гарнюню.
До гуру мені далеко... Ось Єлєна Готліб - моя вчителька. В"яжу зараз шаль "Плюмєрія" в онлайні.
Tat_Nikol вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
natabu (24.03.2017), Zayana (24.03.2017), Вольха (26.03.2017), Ксения (25.03.2017), пятница (30.03.2017)