Моцарелла твоя процентів на 90 вже виглядає як та, що я їв італійську. Як би не нижча фотка то зовсім класно

А на смак вона просто не може бути іншою

Вона саме така, м'яка, соковита. От якщо моя думка - ще трохи попробувати зробити саму малість чуток щільніше і з розсолом розібратися і буде саме то.
В мене супруга теж вже моцареллу требує, я ще тримаюсь

, але вже на старті
Я ось згадав, просто давно не робив. Як я розтягував. Просто береш невеликий шмат сирного тіста, трохи розплющити його і як дехто маленькі куски тіста руками розтягує -великими пальцями тримаєш а іншими з середини тягнеш. Розтягнув - склав, далі знов розтягнув - склав. Періодично опускав у гарячу воду. Коли вже поверхня гладка то просто края зібрати до купи і закрутити, вийде як хінкалі

тільки хвостик товще. Але не завжди можна ті хвостики зафіксувати, може розгорнутися. Для цього поруч є каструля з майже киплячою водою. Туди у ложці (чи чим зручно) опускаємо нашу кульку. Але не всю а тільки той "хвостик". Хвостик плавиться, трохи потремо його об те, на чому опускали, і маємо культурний "шарик"

так дуже зручно контролювати, коли починає лопатися та злазити тісто, якщо перестаратися. Зараз на комусь сфоткаю з бумажкою
Ось так

просто натягуємо на пальці, які всередині