Цитата:
Сообщение от Женчик
Вита, а она уже не желтая?
А какие пропорции и ингредиенты рассола были ?
Пойду завтра мага поспрашиваю. Мы его вынудим быть твоей моцарелла классной ;) раз он по ней спец.
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
Дмитрий, а это вы делали тот жидкий швейцарский сыр ?
Расскажите про него , пожалуйста. Впечатлил!
|
А я ніколи оцет не додавав до розолу під моцареллу... Як став додавати хлорістий, то все було нормально.
У теорій сир може "поплити" якщо різний рівень кислотності у сира та розсолі, при недостатній кількості солі. Я якось на це "не попадав". Зробіть з сироватці з цього ж сиру, кислотність буде однаковою, тоді і подивимось

Ні, це сир не мій. Це донька знов поїхала, я їй дав завдання за рік там все мені про абсент та сири розвідати як можна більше, ось вона і шле мені хронологія "поїдання". Назва сиру не важлива, це можна взяти любий м'який сир - з митою коринкою типу лімбургера, чи навіть брі чи камамбер не дуже попливший. Критерій такий - м'який сир під відносно твердою коринкою. У духовку його і маємо таку смакоту. Це там "чергове" блюдо, плавленим сиром поливають варену чи печену картоплю і огірки солоні. Як на диво, м'ясо там їдять не багато, а ось сир там не якесь гастрочудо, як це у нас прийнято. Це рядова щоденна їжа. Я літом теж такє робити буду