Цитата:
Сообщение от Ветка
Да что там обижаться...знаешь, когда её и в глаза не
видел этой моцарелла, то как я могу спорить и обижаться учат и спасибо...я думала, что она- это нежный сулугуни, а там ещё и слёзы какие то должны быть...я все равно её добью....
|
Якщо "сльозки" потрібні, то просто її не треба дуже сильно та довго витягувати. Та що ми їли з Італії, було дуже схожа на ту, що ми вважаємо "недотянутою". Поверхня не ідеально гладка. Моцарелла, яку у нас культивують місцеві майстеркласовці та продавці пакетиків з порошочком "для Гауди", "для Моцарелли" і ще з півтора десятків пакетиків



, більше можна назвати сулугуні по текстурі та вмісту вологи. І так, тримати її треба тільки у розсолі з хлористим кальцієм чи з сироваткою. А взагалі то не важно як що називається. В Італії мабуть теж вся моцарелла різна у кожного виробника. Більш того, ми не маємо право називати наш сир торговельними назвами, які захищені за географічним походженням

Робимо просто смачний сир дома за технологію якогось сиру