Показать сообщение отдельно
Старый 13.03.2017, 12:58   #2102
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от Ветка Посмотреть сообщение
Да что там обижаться...знаешь, когда её и в глаза не
видел этой моцарелла, то как я могу спорить и обижаться учат и спасибо...я думала, что она- это нежный сулугуни, а там ещё и слёзы какие то должны быть...я все равно её добью....
Якщо "сльозки" потрібні, то просто її не треба дуже сильно та довго витягувати. Та що ми їли з Італії, було дуже схожа на ту, що ми вважаємо "недотянутою". Поверхня не ідеально гладка. Моцарелла, яку у нас культивують місцеві майстеркласовці та продавці пакетиків з порошочком "для Гауди", "для Моцарелли" і ще з півтора десятків пакетиків , більше можна назвати сулугуні по текстурі та вмісту вологи. І так, тримати її треба тільки у розсолі з хлористим кальцієм чи з сироваткою. А взагалі то не важно як що називається. В Італії мабуть теж вся моцарелла різна у кожного виробника. Більш того, ми не маємо право називати наш сир торговельними назвами, які захищені за географічним походженням Робимо просто смачний сир дома за технологію якогось сиру
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
lyudmyla6y (13.03.2017), Ветка (13.03.2017), Розочка (10.08.2017)