Так, це ялина сиза Cecilia на штамбі, поки що лагідно "дулька на патичку"))
---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:02 ----------
Хвойна клумба-"крапелька" росте.
(Трохи розмазане фото, апарат глючив у той час, а потім щось не знайшлося часу фотографувати) Вона все ще не продовжена за будинок - в планах заміна даху і фарбування фасаду, то ж садити там рослини поки ризиковано.

Оскільки створені у 2014-2015 квітники за минулий сезон вперше "показали себе", звичайно, мені все не сподобалося!))) І я знову все викопувала і пересаджувала - а як інакше?) Десь змінилося ставлення до рослин (наприклад, вирішила майже позбутися багатьох ґрунтопокривних - в них запросто масово проростають бур'яни, полоти важко, мульчувати неможливо, мУка одна). Десь не сподобалося композиційно (часто рослини у мене виростають значно вищими чи нижчими, ніж заявлено, або просто не вгадую із габітусом). Десь просто посаджено зарідко (садила "як книжка пише", але бачу, що таки варто густіше і групами)... Та і нові місця навколо будинку теж заповнювала красою, вже стараючись враховувати зміни бачення... Отаке. Тому наступні фото викладатиму в стилі "Було-Стало".
Отже, клумба з робочою назвою "Квасолинка", а точніше овальна із
п.7. Троянда згинула сама (я зарано живець висадила в ґрунт), будлею, високі очитки, вербозілля, ехінацею, арабіс та ще кілька видів я викинула. Вони лізли один на одного, стріляли і взагалі виглядали "ніяк". А здавалося б... я підбирала рослини з якогось інет-фото точно такої клумби.
Тепер там міхуроплідний Дьяболо, дейція шорстка і Nikko, барбарис, 3 півонії із СП (під горщиками), айстри низькі, хризантеми, іриси сибірські, лілійники низькі та гейхери. Спостерігатиму тепер за їх "стосунками".