Показать сообщение отдельно
Старый 09.03.2017, 13:16   #305
Нина
Местный

Поблагодарили 24,855 раз(а) в 6,199 сообщениях
Нина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Осторожно! Мошенники в сети! Телефонные мошенники, коллекторы

Цитата:
Сообщение от ya Посмотреть сообщение
Я буквально вчора (8 березня, у вихідний) передзвонила на незнайомий номер (дзвінок не почула і не відповіла вчасно, вирішила уточнити, що там). У трубці замість гудків включилася музична заставка зі словами "Вот и всё, вот и всё..." і дзвінок скинули.

Подумала, що шахраї нині ті ще жартівники і бігом почала набирати різні інші номери, щоб цей дзвінок не був у числі останніх десяти номерів, на які я дзвонила.
А як шахраї взнають два інші номери, на які Ви звонили останнім часом?
Справа в тому, що в мене теж така ситуація була пару місяців назад, але я не знала, що таким чином можна зняти гроші з картки. А як що на картці немає грошей, або вона зараз скінчила свій термін і я не продовжила поки його, то кредит же вони не зможуть організувати?
Прямо голова обертом йде від того, що відбувається!