Показать сообщение отдельно
Старый 07.03.2017, 17:33   #333
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

Півроку жила в Австрії, геїв не бачила. А якщо серйозно - на це просто не зверталось уваги. Навіть у Відні більше було просто дивних (дивно вбраних, з наколками, проколеними вухами-носом-тощо), а щоб ходили двоє за ручку - ну не бачила. У них справді інші проблеми, а це просто особистий вибір кожного, і свобода цього вибору. Я особисто проти цього як явища, але ще й проти надмірного звертання на це уваги. Вважаю, що причин цьому може бути багато. Зокрема проблеми в сім'ї, коли маленький момент може вплинути на все подальше життя, і от якраз надмірна увага до цього явища і може посприяти таким моментам.

А про сміття в Австрії - мені ну дуже сподобалось. У маленькому мікрорайончику (буквально кілька будиночків) стояли сміттєві баки на кожен вид сміття - папір, скло, пластик, метал, інше. Органіка викидувалась в ще інший контейнер і виносилась на компост. А вони навіть папір від скляної банки відклеювали і викидали окремо. Ну і звичайно такої шаленої кількості "кульочків", як у нас, не було. Все загорталось у папір або паперові мішечки. Чи у нас хоч колись так буде...

---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:30 ----------

Цитата:
Сообщение от Лешик Посмотреть сообщение
Возле мусоросжигательного завода жить можно (в Вене и многих других городах стоят в центре города), а возле мусорного полигона вы и 5 минут не продержитесь!
А ще краще сміттєПЕРЕРОБНИЙ завод.
Бачила передачу, в Лос-Анджелесі один підприємець забирає відходи ресторанів і годує ними цілу купу свиней. Такий собі кругообіг. А в принципі ідея також супер.
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Angelique (07.03.2017), flowerss (07.03.2017), irina s (07.03.2017), Olya (07.03.2017), vitaya (07.03.2017), Деметра (07.03.2017)