Показать сообщение отдельно
Старый 07.03.2017, 17:55   #15
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

Віто, та ж не настільки, щоб коробку-другу не вмістити?)) Знаю, що ставлять люди бокси на балкон, під умивальник, під кухонний куток, на антресолі в санвузлі, навіть за кухонними дверима вузькі бокси приладовують) А ще, коли починаєш реально сортувати те сміття, то вже задумуєшся над тим, як якомога менше його купувати і приносити в дім. Найбільша проблема у містах - із органікою, хоча б тому, що її частка в смітті банально найбільша (до 85%). Але теж знаю, що люди виходять з положення - возять на дачі (мабуть, тут таких більшість), прикопують на прибудинковій території, домовляються із сусідами, що мають дачі (якщо своєї нема). На другому місці за кількістю кульочки-упаковки. Але тут і найбільша можливість уникнути сміття ще на етапі купівлі необхідних речей. Мене особисто дратують найбільше скло і метал, бо важке і об'ємне. На щастя, така тара рідкість у мене, і реально є місце для її збору в гаражі.