Показать сообщение отдельно
Старый 07.03.2017, 15:57   #320
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

Ну, я сортую сміття, якби що) уникаю купівлі сміття (зайвих кульочків, коробок тощо). Щодо гей-не гей - мені байдуже, серед моїх знайомих, мабуть, є гомосексуалісти (бісексуали так точно є), але я в їх спальні не заглядаю, то їх справа особиста.
І щодо 8 березня. Не святкую давно, натужні (якщо це раз на рік, бо так треба) привітання-подарунки саме в цей день вважаю лицемірством. У школі пощастило - директриса заборонила масові привітання вчителів у цей день. Із садком все навпаки - вихователі ледь не радять, що би вони хотіли, їм же здають батьки гроші (потім вихователі передають БК).

---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:55 ----------

Цитата:
бумажки сжигаются
краще збирати і здавати у пункти прийому - це вторсировина
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Lusenka (07.03.2017), Moonvalley (07.03.2017), Ph@ntom (07.03.2017), Викса (08.03.2017), Нина (12.03.2017)