Показать сообщение отдельно
Старый 06.03.2017, 16:18   #452
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Здравоохранение в общем и в частности. Или помогай себе сам(((

Стосовно містики, яку я обожнюю в книжках та фільмах - я людина прагматична, але вірю в енергетику, якій зовсім не потрібні дроти ...
Згадала, як по тв Кашпіровський лікував людей... я на той час проходила курс уколів у онколога - під мишкою лімфовузол виріс до сливової кістки... пана Анатоля дивилася заради сміху, але сеанса ні одного не пропустила. Весь колектив мого ВЦ (інформаційного центру) слідкував за моїм одужуванням - невідомо з яких причин, але все у мене увішло у норму, онколог мене відпустив, а пану Кашпіровському я на всяк випадок послала свою подяку (подумки).
Що стоюється нашої медицини - не все так погано, є і позитив.
В цю суботу зранку чоловік із сусідом пиляли суху яблуню електричною пилкою. Гілка зачепила єлектричний дрот, який був вмурован, завалилася цегляна кладка на даху. Шматок цегли влучив Толі у голову. Врятувала товста хутряна кепі та янголи-охоронці. Через 20 хвилин після травми швидка одвезла чоловіка в ЦРЛ (Новомосковська Центральна Районна Лікарня), лікар зашив глибоку рану, зробили рентген, ЕКГ, збили високий тиск, кололи знеболююче, залишили під наглядом хірурга. Сьогодні вже трохи заспокоїлася, він ходячий, але нагинатися не можна, сказали, що протримають до кінця тижня. Поведуть до невропатолога та окуліста для консультації. Гроші платить, але ніхто особливо не нахабніє, фахівці гарні, ставлення до хворих нормальне. Та я й сама там лежала, і мама.
Фото будинку (йому майже 50, лампач, обкладений цеглою) зробила ще в суботу, коли мене теліпало, щоб показати дітям і онукам в мейлі. Бо тоді у всіх телефони були гарячі та червоні.
Tat_Nikol вне форума  
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Angelique (10.03.2017), Elly (10.03.2017), flowerss (06.03.2017), лесятко (08.03.2017), Ник-то (06.03.2017), Никола (07.03.2017), Олеся Ивановна (07.03.2017), язичник (06.03.2017)