Показать сообщение отдельно
Старый 03.03.2017, 11:49   #1999
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от flowerss Посмотреть сообщение
Читаю Вас всех - восхищаюсь и облизываюсь, спасибо за вкуснятинку, смотреть (не говорю про кушать) одно удовольствие! Вопрос (не даёт покоя) к Вам, сейчас к Фотографу лично: при таком "крупном производстве" - куда используете сыворотку? если нет подсобного хозяйства - выпечку готовите ежедневно? ну, не выливаете же её. Спасибо.
Сир на ферментах, тому робив рікотту, що правда, влітку її іноді занадто, добре що не псується швидко. Творог робив не часто, такої сироватки не багато було. А після рікотти там мабуть вже нічого немає у тій сироватці, вода одна. Можна і викинути.

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 09:59 ----------

У нас молоко вже по 10 майже у всіх, та в кого я беру покі каже багато нема, з квітня почнемо, але я так подивився, вже сьогодні можна якщо літрів 20, то готові по 8.
З цін я тільки знаю, що сепаровані вершки 40 грн пів літра. Все інше я не вважаю вартим до покупки.

---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:19 ----------

Цитата:
Сообщение от Женчик Посмотреть сообщение
Не будут падать , просто не привезут . Нет смысла вообще везти дешевле.
И кстати это касается любых домашних продуктов. Овощи фрукты так же.
На рынках их просто не будет. Да и сейчас уже практически нет.

Мне лично проще выкинуть лишнее ведро помидоров, чем повезти их продать.
Либо люди будут платить больше чем за товар в магазине , либо его просто не будут привозить. Раньше на рынке все домашнее было дороже. Причём существенно. А сейчас...
У нас ціна навпаки, якщо взяти так років 10 період. Зараз (відносно молочки) хочуть багато, але якість нижче нікуди. А люди, покупці, зараз дуже рахують гроші. Молоко буде, а все інше (у всякому випадку у нас) ніхто не вміє та і не хоче робити. Вони то творог продають тому, що в них молоко не продане кисне. . Молоко їм дівати нікуди, вони хочуть здавати його хоча б по 8 переробникам, але вже зараз багато молокозаводів не працює з таким молоком, тільки з фермами. І їх кількість значно росте. А там екстра-клас молоко по 8. А їх молоко не пройде жодної перевірки на якість. Тому "домашне" це дуже відносне питання і не завжди гарне. Ви ось спробуйте за раз 30 літрів купити годного молока, зрозумієте. Їх біда що вони не хочуть своє молоко переробляти і головне, щось змінювати чи чомусь вчитися. І переробити це не означає, що буде свірхприбуток. Це означає не тягнути на горбу 30 літрів молока у місто ( якщо ти не бажаєш здавати у селі за безцінь), а замість цього привезти 4 кг сиру свіжого на ферменті, ще під кіло рікотти. Це 100% продасться, це легше фізично тягнути, і заробиш більше, ніж за молоко.
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (03.03.2017), Ветка (03.03.2017), Женчик (03.03.2017), Розочка (10.08.2017), Руня (08.08.2017)