Цитата:
Сообщение от flowerss
Читаю Вас всех - восхищаюсь и облизываюсь, спасибо за вкуснятинку, смотреть (не говорю  про кушать) одно удовольствие!  Вопрос (не даёт покоя) к Вам, сейчас к Фотографу лично: при таком "крупном производстве" - куда используете сыворотку? если нет подсобного хозяйства - выпечку готовите ежедневно? ну, не выливаете же её. Спасибо.
|
Сир на ферментах, тому робив рікотту, що правда, влітку її іноді занадто, добре що не псується швидко. Творог робив не часто, такої сироватки не багато було. А після рікотти там мабуть вже нічого немає у тій сироватці, вода одна. Можна і викинути.
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 09:59 ----------
У нас молоко вже по 10 майже у всіх, та в кого я беру покі каже багато нема, з квітня почнемо, але я так подивився, вже сьогодні можна якщо літрів 20, то готові по 8.
З цін я тільки знаю, що сепаровані вершки 40 грн пів літра. Все інше я не вважаю вартим до покупки.
---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:19 ----------
Цитата:
Сообщение от Женчик
Не будут падать , просто не привезут . Нет смысла вообще везти дешевле.
И кстати это касается любых домашних продуктов. Овощи фрукты так же.
На рынках их просто не будет. Да и сейчас уже практически нет.
Мне лично проще выкинуть лишнее ведро помидоров, чем повезти их продать.
Либо люди будут платить больше чем за товар в магазине , либо его просто не будут привозить. Раньше на рынке все домашнее было дороже. Причём существенно. А сейчас...
|
У нас ціна навпаки, якщо взяти так років 10 період. Зараз (відносно молочки) хочуть багато, але якість нижче нікуди. А люди, покупці, зараз дуже рахують гроші. Молоко буде, а все інше (у всякому випадку у нас) ніхто не вміє та і не хоче робити. Вони то творог продають тому, що в них молоко не продане кисне.

. Молоко їм дівати нікуди, вони хочуть здавати його хоча б по 8 переробникам, але вже зараз багато молокозаводів не працює з таким молоком, тільки з фермами. І їх кількість значно росте. А там екстра-клас молоко по 8. А їх молоко не пройде жодної перевірки на якість. Тому "домашне" це дуже відносне питання і не завжди гарне. Ви ось спробуйте за раз 30 літрів купити годного молока, зрозумієте. Їх біда що вони не хочуть своє молоко переробляти і головне, щось змінювати чи чомусь вчитися. І переробити це не означає, що буде свірхприбуток. Це означає не тягнути на горбу 30 літрів молока у місто ( якщо ти не бажаєш здавати у селі за безцінь), а замість цього привезти 4 кг сиру свіжого на ферменті, ще під кіло рікотти. Це 100% продасться, це легше фізично тягнути, і заробиш більше, ніж за молоко.