Тема: Вязание
Показать сообщение отдельно
Старый 25.02.2017, 16:19   #2196
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вязание

Олю! Вітаю! А я тільки зразків наплела із Марса, доня замовила пальто багатокольорове, із залишків буде плед-шаль.
Вчора домовилась із матусею мого онучка зустрінутись в Дніпрі в пряжному магазині, та обговорити, що робити із незакінченим проектом, на який не вистачило ниточок... закінчився італьянський шовк... Не люблю "ромашку" - вистачить не вистачить... Це фото, зроблене планшетом та для проби виставлене в інстаграмі (вчуся).

А це я зранку - вся така причепурена та із зачіскою,показую, як за дві доби сніг розтанув, та вода пішла у землю.

Не встигла доїхати до Дніпра, як пішов ДУЖЕ сильний дощ. Коли поверталася додму - почався СНІГОПАД!!!
Зате є можливість довести до тями поточний проект, та перейти до інших. :)
Tat_Nikol вне форума   Ответить с цитированием
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Marta (01.03.2017), natabu (26.02.2017), ya (25.02.2017), ирина96 (26.02.2017), НинаЯ (25.02.2017), пятница (27.02.2017)