Тема: Вязание
Показать сообщение отдельно
Старый 21.02.2017, 19:34   #2170
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вязание

kat-leo! Чого Ви так на себе наклепи робите? На дарієвні дуже чемні шалєманки, якщо приходить новачок, у якого одна тільки Харуні (я її обожнюю - цю ельфійськубабцю плести одно задоволення) - вони приймають із задоволенням, відповідать на всі запитання, пояснюють незрозуміле. Просто Ви навіть не уявляєте, скільки людей хворіють на НАКИДАЙТЕМЕНІХАЛАТИКІВ!
Коротко для тих, хто не в курсі - на о десь років 10 тому одна мадама написала ПЕРШЕ і ЄДИНЕ повідомлення - мені тут ніколи, та й інтернет дуже дорогий, так що скоренько накидайте мені халатиків, а я виберу, яку модельку буду шити. Осіночки відкрили тему в розділі гумору, довго реготали та пристібувалися.
Я останні 3 роки, каюся, посилання на дарієвну не даю, навіть якщо схеми і з того форума, але неодмінно вказую автора та джерело публікації.
Tat_Nikol вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Kalina (22.02.2017), kat-leo (22.02.2017), natabu (21.02.2017), пятница (21.02.2017)