Re: Орхидеи
Допоможіть врятувати феленопсис. Розповім усю історію з початку. Подарували його мені з 2 квітконосами відцвів. Обрізала(тепер вже знаю що дарма) відростив кілька листків і почав жовтіти, а потім і почорнів з боку над 3 листочком. Щоб врятувати обрізала вуршок, усе що пошкоджено. Місце зрізу обробила спиртом(наче людині рану) довговін відживав, десь місяць. Потім над листком з, явилась бруньочка і виросла нова рослинка, відростила корінці, викинула два маленькі квітконоси зацвіло тільки 3 квітки інші опали. Потім не чіпала нічого десь через пів року викинуло один квітконос і цвіло цілий рік. Коли ще на кінці було три квіточки вирішила пересадити і відділити старий орінь. Пересадила і тут так він ріс у мене місяцтри все було добре. Та тут сталась неприємність завелась мишка, щоб вона була здохла. Певно зголодніла і обгризла всі корінці лишила тільки три малесеньких десь по 2 - 3 сантиметра. Квітконос також погризла. Щоб врятувати рослинку квітконос зрізала. Та воно дурне викинуло новий квітконос. Він росте листя прив'яло, коріння не добавилось. Що робити щоб не втратити рослинку?
|