Тема: Орхидеи
Показать сообщение отдельно
Старый 18.02.2017, 17:19   #967
helen
Новичок

Поблагодарили 3 раз(а) в 2 сообщениях
helen is on a distinguished road
По умолчанию Re: Орхидеи

Допоможіть врятувати феленопсис. Розповім усю історію з початку. Подарували його мені з 2 квітконосами відцвів. Обрізала(тепер вже знаю що дарма) відростив кілька листків і почав жовтіти, а потім і почорнів з боку над 3 листочком. Щоб врятувати обрізала вуршок, усе що пошкоджено. Місце зрізу обробила спиртом(наче людині рану) довговін відживав, десь місяць. Потім над листком з, явилась бруньочка і виросла нова рослинка, відростила корінці, викинула два маленькі квітконоси зацвіло тільки 3 квітки інші опали. Потім не чіпала нічого десь через пів року викинуло один квітконос і цвіло цілий рік. Коли ще на кінці було три квіточки вирішила пересадити і відділити старий орінь. Пересадила і тут так він ріс у мене місяцтри все було добре. Та тут сталась неприємність завелась мишка, щоб вона була здохла. Певно зголодніла і обгризла всі корінці лишила тільки три малесеньких десь по 2 - 3 сантиметра. Квітконос також погризла. Щоб врятувати рослинку квітконос зрізала. Та воно дурне викинуло новий квітконос. Він росте листя прив'яло, коріння не добавилось. Що робити щоб не втратити рослинку?
helen вне форума   Ответить с цитированием