Re: Старшие... Взаимоотношения с родителями
Свекор з нами прожив майже 15 років. Помер, коли йому було 92 роки. Жив в окремій кімнаті, сам себе обслуговував. Наче б добре. Та кожного ранку о 3:30 (якщо це можна назвати ранком) він готував собі. А що ці ходіння і смажена цибуля не дає спати - то не має значення, бо йому треба свіже їсти.
Я б і рада його не згадувати, та чоловік мій стає на нього схожий: все і всі живуть тільки для нього; все, що корисне для здоров'я - в першу чергу (а якщо малА кількість, то все) - тільки йому.
Наш синок вчора одружився (так, саме 13.02.2017), так батька зацікавило: а що йому це дає? а як там з майновим питанням?.. Справа в тому, що синка вже 8 років живе за кордоном і одружився (без весілля) з нідерландкою.
Де ще можна виговоритися? Психологи - не звично, сповідання - не християнка... У сім'ї - треба ще "профільтрувати" фрази, бо потім пригадають і вилізе боком.
А зятю я кажу, що прийде час і ви теж не будете знати "для чого ті три мушлі".
Ну не знаю чому я боюся цих автоматів. І коли затягує гроши, і боюся забути там карточку. І це я - людина з технічною освітою і технічним досвідом роботи...
Последний раз редактировалось MAMAIKA; 14.02.2017 в 21:14.
|