Показать сообщение отдельно
Старый 14.02.2017, 10:45   #299
Natalinda
Увлеченный

Поблагодарили 3,129 раз(а) в 448 сообщениях
Natalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Старшие... Взаимоотношения с родителями

Читаю вас і думаю, напевне я ще не дожила до того віку/часу....
Коли ж пожити для себе??? Хоч трішечки! В дитинстві треба батьків слухати/непозорити/втілювати їхні невтілені свого часу бажання, в юності все те саме помножене мінімум на 2, в молодості множення продовжується з ще більшими вимогами і вже з конкретними претензіями. А тут же за пару років - "толі єщє будєт!"
Задоволення від того що тебе привели на світ рівняється нулю(((( Намагаєшся часом і з шкіри вилізти - тільки щоб всім було добре, а потім звісно ти ще й винна а от хто не годить - годять йому
Як там можна незаморочуватися, щоб і совість потім не мучила, і хоч якесь задоволення від життя отримати???
І кожен фініш – це, по суті, старт...

Л.Костенко
Моє життя
https://instagram.com/magiamedy?igshid=1vi7iq75l4h0l
Natalinda вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
lesta2 (14.02.2017), Ветка (14.02.2017), Ксения (14.02.2017), Лёська (14.02.2017), марусик (14.02.2017), Света Ш (14.02.2017)