Вход

Просмотр полной версии : ЧЕСНОК-2

Страницы : 1 [2]

NaLiKa
01.04.2025, 08:14
Олександре, можливо причина в тому, що дана конкретна рослина росла в затишку в саду і взагалі-то виконувала роль декоративної, прикрашаючи життя власниці.:smile:
Тепер от дісталася мені. З'їсти рука не піднялась, висадила, нехай трохи розростеться, потім вже продегустую і опреділюся куди його - на город чи в квітник.:twisted:
В нас холодна друга половина лютого після теплої зими теж наробила лиха. Дуже погано перезимували рози, у тимьяна вся верхівка суха. А от часник зеленіє та радує око.

садовник
01.04.2025, 20:35
З'їсти рука не піднялась.....
:crazy: цікава річ....:crazy: "стісняюся спросіть"...а це як?!!:shock::%):-o

NaLiKa
02.04.2025, 08:17
садовнику:D:D:D:D:D
Ну це ж фігуральний вислів:D
Уточнюю: рот не відкрився.:crazy:

Никола
06.04.2025, 22:50
Оглядав сьогодні городик,аби визначитись із пріоритетними роботами. А оскільки темка часникова,то зупинюсь на ньому. Як тільки протряхне грунт розпушу грабле-вилами глибоченько впоперек рядків земельку. Це потрібно для того,аби полегшити доступ до кореневої системи повітрю. Потім через декілька днів зроблю підживлення ам.селітрою. Чому не карбамідом? Останній може стати доступним кореневій лише після того,як грунтові мікроорганізми добряче над ним попрацюють. А досить холодний грунт стримує їхню активність. Це з точки зору агрономії. Але спостерігаю за тими голівками часнику, які залишились не викопаними на минулорічній грядці. Ростуть собі без розпушування грунту,без підживлень і виглядають краще:smile:. То ж чи агрономічна наука дещо не допрацьовує,чи я,недотепа,не можу достеменно збагнути,чому саме так?